Home
Blogs

Blogs

Case

AB Texel

Een duurzame samenwerking AB Texel

Bekijk AB Texel

Case

Aarnink Kunststof Kozijnen

Innovatieve werving bij Aarnink Kunststof Kozijnen

Bekijk Aarnink Kunststof Kozijnen

Case

Bepacom

Effectieve werking door middel van social media campagnes

Bekijk Bepacom

Case

Sourcen van vakmensen

Een van de grote uitdagingen bij Antea Group is het verminderen van het gebruik van externe bureaus (detachering) om medewerkers aan te nemen. Om dit te bereiken, heeft Rachel de taak op zich genomen om directe aanwervingen te bevorderen. Dit omvat niet alleen het werven van junior posities, maar ook medior en senior professionals.

Bekijk Antea Group

Case

Searchen voor complexe functies en het versterken van het werkgeversmerk

Pan Oston is leverancier van drie productgroepen; bandkassa's, zelfscanmeubels en bestelkiosken. Je vindt deze oplossingen overal! Onze Interim Corporate Recruiter Chiara is sinds januari aan de slag bij Pan Oston.

Bekijk Pan Oston

Case

Recruitment werkzaamheden in de logistieke sector.

AB Texel is een toonaangevend transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoer van goederen over de weg. Onze Senior Interim Corporate Recruiter Viviënne is drie dagen bij AB Texel werkzaam om de recruitmentprocessen binnen de organisatie te verbeteren.

Bekijk AB Texel

Case

Een dringende behoefte aan een wijkconsulent vervullen binnen de publieke sector bij SWZ

Ook voor tijdelijke ondersteuning bij het vervullen van een openstaande vacature kan Higher Skills helpen. Zo hebben wij SWZ geholpen in de zoektocht naar een geschikte wijkconsulent. Lees hier over deze opdracht van Zwanine.

Bekijk SWZ Housing

Case

Het sourcen van vakmensen

Tim Rutgers gaat namens Higher Skills aan de slag bij Roelofsen Horse Trucks. Terwijl de vakmensen bij Roelofsen bezig zijn met het ontwikkelen en leveren van hoge kwaliteit Horse Trucks, gaat Tim op zoek naar talenten die de openstaande vacatures zullen vervullen.

Bekijk Roelofsen Horse Trucks
Footer cta

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op en we laten je de mogelijkheden zien.

Contact opnemen