Home
Blogs

Blogs

Case

Sourcen van vakmensen

Een van de grote uitdagingen bij Antea Group is het verminderen van het gebruik van externe bureaus (detachering) om medewerkers aan te nemen. Om dit te bereiken, heeft Rachel de taak op zich genomen om directe aanwervingen te bevorderen. Dit omvat niet alleen het werven van junior posities, maar ook medior en senior professionals.

Bekijk Antea Group

Case

Searchen voor complexe functies en het versterken van het werkgeversmerk

Pan Oston is leverancier van drie productgroepen; bandkassa's, zelfscanmeubels en bestelkiosken. Je vindt deze oplossingen overal! Onze Interim Corporate Recruiter Chiara is sinds januari aan de slag bij Pan Oston.

Bekijk Pan Oston

Case

Recruitment werkzaamheden in de logistieke sector.

AB Texel is een toonaangevend transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoer van goederen over de weg. Onze Senior Interim Corporate Recruiter Viviënne is drie dagen bij AB Texel werkzaam om de recruitmentprocessen binnen de organisatie te verbeteren.

Bekijk AB Texel

Case

Een dringende behoefte aan een wijkconsulent vervullen binnen de publieke sector bij SWZ

Ook voor tijdelijke ondersteuning bij het vervullen van een openstaande vacature kan Higher Skills helpen. Zo hebben wij SWZ geholpen in de zoektocht naar een geschikte wijkconsulent. Lees hier over deze opdracht van Zwanine.

Bekijk SWZ Housing

Case

Het sourcen van vakmensen

Tim Rutgers gaat namens Higher Skills aan de slag bij Roelofsen Horse Trucks. Terwijl de vakmensen bij Roelofsen bezig zijn met het ontwikkelen en leveren van hoge kwaliteit Horse Trucks, gaat Tim op zoek naar talenten die de openstaande vacatures zullen vervullen.

Bekijk Roelofsen Horse Trucks

Case

Recruitment met een missie: kansen in de Overijsselse techniek

Overijssel streeft ernaar om technische vakmensen en technische werkgevers te ondersteunen bij hun ontwikkelingsbehoeften. Bij Overijssels Vakmanschap mag Viviënne op zoek naar Technisch talent!

Bekijk Overijssels Vakmanschap

Case

Behoefte aan een veelzijdig recruitment specialist

Antea Group is een grote organisatie en met zo'n 1500 trotse engineers en adviseurs, komt daar veel bij kijken. Ook op het gebied van recruitment! Bij Higher Skills helpen we graag mee met deze uitdagingen en wij zijn dan ook blij om samen te werken met Antea Group.

Bekijk Antea Group

Case

Sourcing in de sector Transport en Logistiek

Een opdracht die vraagt om een Recruiter die het gewend is om te werven in een lastige arbeidsmarkt en tevens weet hoe je een bedrijf aantrekkelijk kunt profileren op de arbeidsmarkt. Namens Higher Skills ging Zwanine deze uitdaging aan!

Bekijk Ploeger Logistics
Footer cta

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op en we laten je de mogelijkheden zien.

Contact opnemen