Home
Diensten
Rpo
Quoore Home of Hiring 27

Service

RPO

Recruitment proces outsourcing (RPO)

Bij RPO nemen wij uw recruitmentactiviteiten geheel of gedeeltelijk over. Geen recruitmentafdeling of ondersteuning nodig? Dan is RPO de perfecte oplossing!

Volledige ondersteuning.
Hierbij nemen wij uw recruitmentactiviteiten geheel uit handen. U krijgt één of meerdere interim Recruiters ter beschikking, welke worden ondersteund vanuit Higher Skills met de beste Recruitmentmarketeers en de nieuwste recruitmenttechnologie. Afhankelijk van uw vraag zetten we de beste recruitmentstrategie op en stellen een team met specialisten samen

Recruitment proces outsourcing combineert als het ware interim recruitment met recruitmentmarketing. Wij nemen uw recruitmentproces geheel of gedeeltelijk uit handen en zetten hier onze specialisten voor in. U krijgt één of meerdere interim Recruiters, welke worden ondersteund vanuit Higher Skills met de beste Recruitmentmarketeers en de nieuwste recruitmenttools. Afhankelijk van uw vraag kiezen we gezamenlijk de beste strategie.

Voordelen:

  • Lage cost per hire
  • Korte time to hire
  • Flexibel op- en afschalen
  • Duurzaam bouwen aan het employer brand
  • Geen dure wervingsbureaus nodig


Gedeeltelijke ondersteuning

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u zelf al iets aan recruitment doet, maar behoefte heeft aan specifieke ondersteuning op bepaalde essentiële gebieden binnen recruitment. Higher Skills beschikt over recruitmentspecialisten, welke per direct inzetbaar zijn binnen de volgende disciplines:

  • Strategie
  • Recruitmentmarketing
  • Sourcing
  • Recruitmentsoftware / tech


Onze dienstverlening begint altijd met een persoonlijke kennismaking, waarin wij onze recruitmentscan afnemen. Aan de hand daarvan bepalen we gezamenlijk welke oplossing het beste aansluit bij uw recruitmentbehoefte. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Case

Recruitment als integraal onderdeel van de organisatie

Namens Higher Skills heeft Nick ruim acht maanden bij Royal A-ware gewerkt als Projectmanager Recruitment. Vanuit deze rol heeft hij nauw samengewerkt met het huidige recruitmentteam bij Royal A-ware en is was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het strategische recruitmentplan en het optimaliseren van de arbeidsmarktcommunicatie.

Bekijk Royal A-ware

Case

Behoefte aan een strategisch recruitmentplan

Net als veel bedrijven binnen de bouwtechnische sector had ook Groothuis moeite met het aantrekken van voldoende en de juiste mensen. Groothuis zou Groothuis niet zijn als zij niet open stonden voor andere, innovatievere manieren om invulling te geven aan recruitment. Waar zij voorheen veel vacatures uitbesteedde aan externe recruitmentbureaus, wouden zij recruitment intern gaan beleggen. Aan Higher Skills de mooie uitdaging om hier een gedegen plan voor te schrijven.

Bekijk Groothuis Bouwgroep
Footer cta

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op en we laten je de mogelijkheden zien.

Contact opnemen