Home
Diensten
Rpo
Quoore Home of Hiring 27

Service

RPO

Het RPO-model combineert job marketing, interim recruitment en voor wie er volledig voor wil gaan employer branding. Dat betekent dat we campagnes uitzetten op social media kanalen die relevant zijn voor jouw ideale doelgroep. Dat zorgt niet alleen voor een hoop sollicitanten; het geeft ook een boost aan je naamsbekendheid. 

Onze interim recruiters nemen het stokje over en bellen degenen die hebben gereageerd op de campagne, maar gaan ook zelf via LinkedIn op jacht naar kandidaten. En is er een match, dan komt diegene direct bij jou in dienst, zonder plaatsingsfee of uitrekenfactor. Recruitment Process Outsourcing is voor veel bedrijven een ideaal verlengstuk van hun HR-afdeling of corporate recruiter.

Case

Recruitment als integraal onderdeel van de organisatie

Namens Higher Skills heeft Nick ruim acht maanden bij Royal A-ware gewerkt als Projectmanager Recruitment. Vanuit deze rol heeft hij nauw samengewerkt met het huidige recruitmentteam bij Royal A-ware en is was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het strategische recruitmentplan en het optimaliseren van de arbeidsmarktcommunicatie.

Bekijk Royal A-ware

Case

Behoefte aan een strategisch recruitmentplan

Net als veel bedrijven binnen de bouwtechnische sector had ook Groothuis moeite met het aantrekken van voldoende en de juiste mensen. Groothuis zou Groothuis niet zijn als zij niet open stonden voor andere, innovatievere manieren om invulling te geven aan recruitment. Waar zij voorheen veel vacatures uitbesteedde aan externe recruitmentbureaus, wouden zij recruitment intern gaan beleggen. Aan Higher Skills de mooie uitdaging om hier een gedegen plan voor te schrijven.

Bekijk Groothuis Bouwgroep
Footer cta

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op en we laten je de mogelijkheden zien.

Contact opnemen