Home
Cases
Royal a ware
Nick Aware

Case

Royal A-ware

Recruitment als integraal onderdeel van de organisatie.

Het oer-Hollandse familiebedrijf Royal A-ware is gespecialiseerd in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas. Daarnaast produceren en verpakken zij room en dagverse zuivelproducten, waarbij de wensen van de (inter)nationale klanten centraal staan. Hierdoor levert Royal A-ware dienstverlening op maat èn van de hoogste (A-) kwaliteit.

Samen met het investeren in duurzaamheid en haar omgeving neemt ook het welzijn en ontwikkeling van de medewerkers een belangrijke rol in binnen de organisatie. De medewerkers zijn de motor van het bedrijf; de groei van Royal A-ware is onlosmakelijk verbonden met de dagelijkse inzet van de ruim 3.000 collega’s.

De snelle groei maakt dat er behoefte is aan een strategisch recruitmentplan, waarbij de ambities van de organisatie centraal staan. Door het recruitmentproces optimaal aan te laten sluiten ontstaat er een goede balans tussen de (toekomstige) personeelsbehoefte en de organisatiedoelstellingen.

Namens Higher Skills heeft Nick ruim acht maanden bij Royal A-ware gewerkt als Projectmanager Recruitment. Vanuit deze rol heeft hij nauw samengewerkt met het huidige recruitmentteam bij Royal A-ware en is was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het strategische recruitmentplan en het optimaliseren van de arbeidsmarktcommunicatie. De volgende resultaten zijn gerealiseerd:

  • Het opleveren van een strategisch recruitmentplan;
  • Het opleveren van een EVP rapport;
  • Training en coaching van het bestaande recruitmentteam;
  • Uitzetten van projecten ter optimalisaties van de arbeidsmarktcommunicatie;
  • Het werven van een Recruitmentmanager ter afsluiting van de opdracht.

Wij kijken terug op een mooie samenwerking waarin we Royal A-ware hebben kunnen helpen in de transitie van een traditionele recruitmentafdeling naar een talent acquisition team welke klaar is om invulling te geven aan de personele behoefte. Nu en in de toekomst.

Benieuwd wat we voor
jouw bedrijf kunnen realiseren?

Cta zwanine

Investeren in een eigen recruitment afdeling?

Lees in onze whitepaper de voordelen van investeren in een eigen recruitment afdeling.

Download whitepaper