Home
Partner program
Quoore Home of Hiring 16

Partner
Program

Higher Skills werkt samen met de beste freelance Recruiters uit Nederland. Speciaal voor freelancers heeft Higher Skills het Partner Program, welke wij selecteren volgens onze eigen standaarden. Als Partner werk jij mee aan het uitbouwen van ons netwerk en profiteer je mee van het succes van Higher Skills!

Wat levert het op?

Interessante vergoeding

Als partner werk je op commissie basis aan het uitbreiden van het netwerk van Higher Skills. Dit kunnen zowel nieuwe opdrachten- als goede interim Recruiters zijn. Bij invulling van de opdracht ontvang ontvang jij als partner een interessante vergoeding. Zo bouwen we samen aan onze community en profiteer jij mee van het succes van Higher Skills!

Onbeperkt toegang tot een werkplek

Als partner heb jij onbeperkt en kosteloos toegang tot een werkplek bij Higher Skills. In ons kantoor op een van de mooiste locaties van Zwolle hebben wij verschillende flexplekken beschikbaar. Is jouw opdracht remote of hybride en mis jij het sparren met vakgenoten? Je bent van harte welkom om bij ons te komen werken!

Toegang tot het netwerk van Higher Skills

Als partner kun jij onbeperkt gebruik maken van het netwerk en de tools van Higher Skills. Zo hebben wij talentpools in alle sectoren waarin we actief zijn, beschikken we over de modernste sourcingtools en hebben wij trainingen ontwikkeld die je kunt gebruiken gedurende je opdracht. Zo ondersteunen wij jou waar nodig om het beste uit je opdracht te halen.

Deelname aan evenementen en kennissessies

Meerdere keren per jaar organiseert Higher Skills evenementen en kennissessies waar jij als partner uiteraard voor wordt uitgenodigd. Zo heb jij de kans om interessante nieuwe contacten op te doen en zorgen wij ervoor dat jouw kennis up to date blijft op belangrijke thema's binnen recruitment.

Footer nick

Wil je meer informatie?

Neem contact op met Nick Wijenberg en ontvang meer informatie over ons Partner Programm.

Email Nick