Partner program

Partner Program

Higher Skills biedt freelancers de kans om deel te nemen aan het Partner Program. Als partner werk jij mee aan het uitbouwen van ons netwerk en profiteer jij mee van het succes van Higher Skills!

Aanvragen

Wat levert het op?

Interessante vergoeding

Onbeperkt toegang tot een werkplek van Higher Skills

Onbeperkt toegang tot het netwerk van Higher Skills

Mogelijkheid tot deelname aan evenementen

Mogelijkheid tot deelname aan kennissessies

Meer informatie
Insight 1

Interessante vergoeding

Als partner werk je op commissie basis aan het uitbreiden van het netwerk van Higher Skills. Dit kunnen zowel nieuwe opdrachten- als goede interim Recruiters zijn. Bij invulling van de opdracht ontvang ontvang jij als partner een interessante vergoeding. Zo bouwen we samen aan onze community en profiteer jij mee van het succes van Higher Skills!

Mind

Onbeperkt toegang tot een werkplek

Als partner heb jij onbeperkt en kosteloos toegang tot een werkplek bij Higher Skills. In ons kantoor op een van de mooiste locaties van Zwolle hebben wij verschillende flexplekken beschikbaar. Is jouw opdracht remote of hybride en mis jij het sparren met vakgenoten? Je bent van harte welkom om bij ons te komen werken!

Growth 1

Toegang tot het netwerk van Higher Skills

Als partner kun jij onbeperkt gebruik maken van het netwerk en de tools van Higher Skills. Zo hebben wij talentpools in alle sectoren waarin we actief zijn, beschikken we over de modernste sourcingtools en hebben wij trainingen ontwikkeld die je kunt gebruiken gedurende je opdracht. Zo ondersteunen wij jou waar nodig om het beste uit je opdracht te halen.

Manual book 1

Deelname aan evenementen en kennissessies

Meerdere keren per jaar organiseert Higher Skills evenementen en kennissessies waar jij als partner uiteraard voor wordt uitgenodigd. Zo heb jij de kans om interessante nieuwe contacten op te doen en zorgen wij ervoor dat jouw kennis up to date blijft op belangrijke thema's binnen recruitment.

Meer informatie over ons Partner Program? Wij komen graag in contact!