Werken bij
Higherskills

Quoore Home of Hiring 54
Quoore Home of Hiring 27

Maak deel uit van het Higher Skills team!

Ben jij een vakidioot en gaat jouw hart sneller kloppen van het mooie recruitmentvak? Mooi! Dan pas jij goed bij ons. Het team van Higher Skills bestaat uit enthousiaste Recruiters en Recruitmentmarketeers welke dagelijks de tofste opdrachtgevers helpen om meer uit recruitment te halen.

Quoore Home of Hiring 36

Geen dag hetzelfde

Bij Higher Skills krijg je als Interim Recruiter de mogelijkheid om bij verschillende organisaties aan de slag te gaan. Opdrachten kunnen variëren in duur van drie maanden tot langer dan een jaar. Dit biedt kansen om te leren van verschillende collega's, te werken in nieuwe omgevingen en zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. 

Als recruitment expert geef je organisaties adviezen, optimaliseer je processen, laat je een blijvende indruk achter en bied je de juiste handvaten om van recruitment een succes te maken.

Heb jij de ambitie om collega's aan te sturen, ook dan zijn er mogelijkheden bij Higher Skills. Wij bieden je de mogelijkheid om door te groeien naar een leidinggevende functie. Hierin krijg jij vrij spel en zorg je ervoor dat potentiële klanten ons weten te vinden, Interimmers altijd een nieuwe opdracht hebben en onze samenwerkingen vlekkeloos verlopen.

"Higher Skills is specialist in Recruitment. Wij helpen bedrijven hun recruitment succesvoller en duurzamer te maken."

Zwanine leusink

Zwanine Leusink

Interim Corporate Recruiter

Higher skills teamfoto

Cultuur 

Wij zijn vakidioten en in de positieve zin geobsedeerd als het om recruitment gaat. Wij hebben een intrinsieke motivatie om voorop te blijven lopen als het gaat om kennis van trends en ontwikkelingen binnen recruitment. Met elkaar houden we de lat hoog en werken we aan ons doel: het beste en leukte recruitmentbedrijf van Nederland zijn.

De collega's van Higher Skills hechten veel waarde aan het teamgevoel. Ondanks dat we veel op locatie bij de opdrachtgever werken, weten we elkaar goed te vinden en te helpen waar nodig. De vrijdag is onze vaste kantoordag en deze is ''heilig''. Op vrijdag werkt iedereen op het toffe kantoor van Higher Skills aan hun opdracht en heb je de mogelijkheid om met je eigen collega te sparren. Als Recruiter maak je veel mee en de recruitmentavonturen worden dan ook ruimschoots met elkaar gedeeld. Leuk én leerzaam!

Recruiters houden van succes én het vieren daarvan. Dat is bij ons niet anders! We hebben een actieve feestcommissie en kennen jaarlijks leuke uitjes en activiteiten. 

Ontmoet je toekomstige collega’s

Nick wijenberg

Nick Wijenberg

Founder & trainer

Vivienne van kesteren

Vivienne van Kesteren

Sr. Interim Corporate Recruiter

Zwanine leusink

Zwanine Leusink

Sr. Interim Corporate Recruiter

Foto yoram 1 2

Yoram Kiers

Interim Corporate Recruiter

Rosanne nieuw

Rosanne Everts

Recruitment Marketeer

Suzanne Wakker BP 03742 Higher Skills

Suzanne Wakker

Recruitment Marketeer

Laura

Laura Steinebach

Interim Corporate Recruiter

Melvin nieuw

Melvin Brok

Interim Corporate Recruiter

Chiara dunnink

Chiara Dunnink

Interim Corporate Recruiter

Nick foto 528 x 331 px 2000 x 1254 px

Contact opnemen

Het Higher Skills team groeit snel, we hebben grote ambities en zijn altijd op zoek naar recruitment talent. Wil je deel uitmaken van een hecht team en werken vanuit een stralend nieuw kantoor in de Ijsseltoren? Neem dan vooral contact op met Nick om de mogelijkheden te bespreken!

Contact opnemen