Higherskills Werken bij

Terug naar het overzicht

24 - 40 uur

Overheid

Interim Corporate Recruiter

Ben jij starter binnen de recruitment of heb jij al enige ervaring opgedaan? Higher Skills biedt jou de kans om binnen no-time opgeleid te worden tot volwaardig Corporate Recruiter!

Banner intern vacancy

Functieomschrijving

Als Interim Corporate Recruiter bij Higher Skills ga jij zelfstandig op opdracht bij toonaangevende opdrachtgevers in Nederland in verschillende sectoren. Dit kan een korte operationele opdracht zijn vanwege een verlof tot aan een opdracht voor een jaar om bijvoorbeeld mee te bouwen aan een nieuwe recruitmentafdeling. Aan afwisseling geen gebrek dus!

Wij zoeken voor jou een opdracht die past bij jouw ervaring, expertise en ambities. Uiteraard ben je zeker niet alleen gedurende een opdracht. Zo kun je altijd terugvallen op jouw collega’s van Higher Skills en alle tools die wij aanreiken om in te zetten gedurende een opdracht.

Zo kan je tijdens een opdracht bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor de werving van uiteenlopende functies, leidt je projecten op het gebeid van recruitmentmarketing, buig je je over de recruitmentstrategie en adviseer je de collega’s over het optimaliseren van het bestaande recruitmentproces.

Wij bieden

  • Een uitstekend salaris en 8% vakantiegeld;
  • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
  • 28 vakantiedagen;
  • Een uitstekende pensioensregeling;
  • De mogelijkheid tot training en opleiding middels onze academy;
  • De mogelijkheid om binnen no-time veel ervaring op te doen bij verschillende bedrijven;Een maandelijkse borrel met je collega’s.

Wij vragen

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je wil je dolgraag ontwikkelen tot een volwaardig Corporate Recruiter. Het lijkt jou een mooie uitdaging om op projectbasis organisaties te helpen om recruitment naar een hoger plan te tillen. Belangrijk is dat je bedrijfssensitief bent.

Je komt te werken voor verschillende opdrachtgevers en jij weet dan ook als geen ander om te gaan met stakeholders en verwachtingen te managen. Daarnaast sta je ervoor open om in verschillende sectoren ervaring op te doen.

Solliciteren?

Nick foto 528 x 331 px 2000 x 1254 px

Heb je vragen over deze vacature?

Neem contact op met Nick Wijenberg.

n.wijenberg@higherskills.nl