Home
Diensten
Interim recruitment
Banner

Service

Interim recruitment

Of het nu gaat om het oplossen van een capaciteitsprobleem, het searchen van complexe en schaarse profielen of het ontwikkelen van nieuwe recruitmentactiviteiten, wij hebben de Recruiter die past bij uw recruitmentvraagstuk.

Recruitment is een vak en vraagt om expertise en focus. De interim Recruiters van Higher Skills beschikken allemaal over een fraai trackrecord aan succesvol afgeronde opdrachten. Interim recruitment werkt op basis van een uurtarief.

Bent u benieuwd of een (interim) recruiter iets voor uw organisatie is? Met behulp van onze quickscan krijgt u daar inzicht in.

case

Sourcen van vakmensen

Een van de grote uitdagingen bij Antea Group is het verminderen van het gebruik van externe bureaus (detachering) om medewerkers aan te nemen. Om dit te bereiken, heeft Rachel de taak op zich genomen om directe aanwervingen te bevorderen. Dit omvat niet alleen het werven van junior posities, maar ook medior en senior professionals.

Bekijk Antea Group

case

Searchen voor complexe functies en het versterken van het werkgeversmerk

Pan Oston is leverancier van drie productgroepen; bandkassa's, zelfscanmeubels en bestelkiosken. Je vindt deze oplossingen overal! Onze Interim Corporate Recruiter Chiara is sinds januari aan de slag bij Pan Oston.

Bekijk Pan Oston

case

Recruitment werkzaamheden in de logistieke sector.

AB Texel is een toonaangevend transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoer van goederen over de weg. Onze Senior Interim Corporate Recruiter Viviënne is drie dagen bij AB Texel werkzaam om de recruitmentprocessen binnen de organisatie te verbeteren.

Bekijk AB Texel

case

Het sourcen van vakmensen

Tim Rutgers gaat namens Higher Skills aan de slag bij Roelofsen Horse Trucks. Terwijl de vakmensen bij Roelofsen bezig zijn met het ontwikkelen en leveren van hoge kwaliteit Horse Trucks, gaat Tim op zoek naar talenten die de openstaande vacatures zullen vervullen.

Bekijk Roelofsen Horse Trucks

case

Power op recruitment

Bekijk Vanquish Yachts

case

Een dringende behoefte aan een wijkconsulent vervullen binnen de publieke sector bij SWZ

Ook voor tijdelijke ondersteuning bij het vervullen van een openstaande vacature kan Higher Skills helpen. Zo hebben wij SWZ geholpen in de zoektocht naar een geschikte wijkconsulent. Lees hier over deze opdracht van Zwanine.

Bekijk SWZ Housing
Footer cta

Een eigen recruitment afdeling
iets voor uw organisatie?

Lees de voordelen van een eigen recruitment afdeling in onze whitepaper.

Download Whitepaper