Home
Diensten
Interim recruitment
Quoore Home of Hiring 45

Service

Interim recruitment

Of het nu gaat om het oplossen van een capaciteitsprobleem, het searchen van complexe en schaarse profielen of het ontwikkelen van nieuwe recruitmentactiviteiten, wij hebben de Recruiter die past bij uw recruitmentvraagstuk.

Recruitment is een vak en vraagt om expertise en focus. De interim Recruiters van Higher Skills beschikken allemaal over een fraai trackrecord aan succesvol afgeronde opdrachten. Interim recruitment werkt op basis van een uurtarief.

Bent u benieuwd of een (interim) recruiter iets voor uw organisatie is? Met behulp van onze quickscan krijgt u daar inzicht in.

case

Searchen voor complexe functies en het versterken van het werkgeversmerk

Pan Oston is leverancier van drie productgroepen; bandkassa's, zelfscanmeubels en bestelkiosken. Je vindt deze oplossingen overal! Onze Interim Corporate Recruiter Chiara is sinds januari aan de slag bij Pan Oston.

Bekijk Pan Oston

case

Recruitment werkzaamheden in de logistieke sector.

AB Texel is een toonaangevend transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoer van goederen over de weg. Onze Senior Interim Corporate Recruiter Viviënne is drie dagen bij AB Texel werkzaam om de recruitmentprocessen binnen de organisatie te verbeteren.

Bekijk AB Texel

case

Een dringende behoefte aan een wijkconsulent vervullen binnen de publieke sector bij SWZ

Ook voor tijdelijke ondersteuning bij het vervullen van een openstaande vacature kan Higher Skills helpen. Zo hebben wij SWZ geholpen in de zoektocht naar een geschikte wijkconsulent. Lees hier over deze opdracht van Zwanine.

Bekijk SWZ Housing

case

Het sourcen van vakmensen

Tim Rutgers gaat namens Higher Skills aan de slag bij Roelofsen Horse Trucks. Terwijl de vakmensen bij Roelofsen bezig zijn met het ontwikkelen en leveren van hoge kwaliteit Horse Trucks, gaat Tim op zoek naar talenten die de openstaande vacatures zullen vervullen.

Bekijk Roelofsen Horse Trucks

case

Recruitment met een missie: kansen in de Overijsselse techniek

Overijssel streeft ernaar om technische vakmensen en technische werkgevers te ondersteunen bij hun ontwikkelingsbehoeften. Bij Overijssels Vakmanschap mag Viviënne op zoek naar Technisch talent!

Bekijk Overijssels Vakmanschap

case

Behoefte aan een veelzijdig recruitment specialist

Antea Group is een grote organisatie en met zo'n 1500 trotse engineers en adviseurs, komt daar veel bij kijken. Ook op het gebied van recruitment! Bij Higher Skills helpen we graag mee met deze uitdagingen en wij zijn dan ook blij om samen te werken met Antea Group.

Bekijk Antea Group

case

Sourcing in de sector Transport en Logistiek

Een opdracht die vraagt om een Recruiter die het gewend is om te werven in een lastige arbeidsmarkt en tevens weet hoe je een bedrijf aantrekkelijk kunt profileren op de arbeidsmarkt. Namens Higher Skills ging Zwanine deze uitdaging aan!

Bekijk Ploeger Logistics

case

Recruitment als integraal onderdeel van de organisatie

Namens Higher Skills heeft Nick ruim acht maanden bij Royal A-ware gewerkt als Projectmanager Recruitment. Vanuit deze rol heeft hij nauw samengewerkt met het huidige recruitmentteam bij Royal A-ware en is was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het strategische recruitmentplan en het optimaliseren van de arbeidsmarktcommunicatie.

Bekijk Royal A-ware
Footer cta

Een eigen recruitment afdeling
iets voor uw organisatie?

Lees de voordelen van een eigen recruitment afdeling in onze whitepaper.

Download Whitepaper