Home
Cases
Roelofsen horse truc...
Roelofsen

Case

Roelofsen Horse Trucks

Logo roelofsen horse trucks

Sourcen van vakmensen

Roelofsen Horse Trucks is een vooraanstaande leverancier van hoogwaardige oplossingen voor het transport van paarden. Met ruimte voor persoonlijke wensen van de klant en de expertise van hun vakmensen is Roelofsen een marktleider.

Of het nu gaat om het vervoer van paarden voor de paardensport, de race- en rallysport, een servicetruck of een facility truck, Roelofsen Horse Trucks biedt op maat gemaakte transportoplossingen die zijn afgestemd op de behoeften en situatie van elke klant. Ze werken met diverse basismodellen, variƫrend van tweedehands tot splinternieuwe voertuigen zoals de Renault Master, MAN, Volvo, Mercedes of Scania. Geen verzoek is te bijzonder, specifiek of persoonlijk; Bij Roelofsen vinden ze altijd een passende transportoplossing voor uw situatie.

Roelofsen denkt bij iedere stap van het ondernemen aan duurzaamheid. De levensduur van hun trucks is erg hoog en ze maken enkel gebruik van milieuvriendelijke, lichte en kwalitatief sterke materialen. Ze gebruiken veel RVS en aluminium, dit is niet alleen lichtgewicht maar ook recyclebaar. ''RVS geeft onze producten de solide basis die zij nodig hebben door haar zeer sterke en slijtvaste eigenschappen. Het heeft praktisch een oneindige levensduur en is daarnaast ook 100% recyclebaar.''

Bij Roelofsen is er behoefte aan extra recruitment kracht. Het team is druk met het leveren van kwalitatief sterke trailers en het bedienen van hun gewaardeerde klanten. Omdat het vinden van monteurs een hele opgave kan zijn, en het searchen van talent veel tijd kan kosten, heeft Roelofsen Higher Skills gevraagd om versterking. Bij Higher Skills bieden we altijd een passende oplossing en bouwen we graag mee aan ambities.

Tim Rutgers pakt deze klus bij Roelofsen vol enthousiasme op. Hij gaat bezig met het searchen van geschikte kandidaten om de openstaande vacatures te vervullen. Ook zal hij afdeling HR adviseren op het gebied van recruitment en gaat hij aan de slag met recruitmentmarketing om Roelofsen Horse Trucks als werkgever onder de aandacht te brengen in Raalte en omgeving.

Tim kijkt ernaar uit om bij dit mooie bedrijf aan de slag te gaan!

Benieuwd wat we voor
jouw bedrijf kunnen realiseren?

Cta zwanine

Investeren in een eigen recruitment afdeling?

Lees in onze whitepaper de voordelen van investeren in een eigen recruitment afdeling.

Download whitepaper