Home
Cases
Pan oston
1673426441256

Case

Pan Oston

Pan oston higher skills

Pan Oston leidt de weg in de productie van kassameubels en selfservice-oplossingen.

Pan Oston leidt de weg in de ontwikkeling en productie van kassameubels en selfservice-oplossingen voor de detailhandel en foodservice-industrie. Ze ontwikkelen de oplossingen vanaf concept tot aan installatie. Hiermee bieden ze ook (after) service aan in de vorm van onderhoud en op logistiek vlak. Pan Oston is leverancier van drie productgroepen; bandkassa's, zelfscanmeubels en bestelkiosken. Je vindt deze oplossingen overal, van de detailhandel tot aan de horeca.

De bandkassa’s staan in kleine lokale supermarkten maar ook in grote internationale ketens. De Self-Checkout kassa’s verbeteren de winkelervaring en verhogen de winkelervaring zonder de inzet van extra personeel. De kiosken van Pan Oston voorzien de klant van informatie en zorgen ervoor dat deze klant zelf gemakkelijk een order kan plaatsen. De selfservice oplossingen sluiten tegenwoordig feilloos aan op de wensen van de huidige maatschappij en biedt de consument de mogelijkheid om snel en gemakkelijk af te rekenen.

Door voortdurend te investeren in onderzoek en ontwikkeling, blijft Pan Oston innoveren en inspelen op de veranderende behoeften van de consumenten. Pan Oston is een “hardware intergrator” die hardware en software onafhankelijk is. Hierdoor werken we aan een breed scala aan nieuwe innoverende projecten

Onze Interim Corporate Recruiter Chiara is sinds januari aan de slag bij Pan Oston. Chiara is voor Pan Oston aan het searchen voor de complexe functies die bij Pan Oston open staan. Hier is ze het grootste gedeelte van haar tijd bij Pan Oston mee bezig. Ook verbetert ze recruitment processen. Zo geeft ze vorm aan de recruitmentmarketing en werkt ze aan het versterken van het werkgeversmerk. Dit zal de bekendheid van de organisatie doen toenemen en dit resulteert in meer enthousiaste kandidaten.

Pan Oston is een schitterend internationaal bedrijf. Bij Higher Skills zijn we blij met deze mooie samenwerking en Chiara werkt met veel plezier mee aan de ambities van Pan Oston in Raalte.

Benieuwd wat we voor
jouw bedrijf kunnen realiseren?

Cta zwanine

Investeren in een eigen recruitment afdeling?

Lees in onze whitepaper de voordelen van investeren in een eigen recruitment afdeling.

Download whitepaper