Home
Cases
Swz housing
Swz zwanine

Case

SWZ Housing

Zonder titel 600 x 110 px 500 x 130 px 300 x 200 px 1

Een dringende behoefte aan een wijkconsulent vervullen binnen de publieke sector bij SWZ

SWZ zet zich in om het verschil te maken voor haar huurders, met als doel meer te bieden dan alleen een woning en bij te dragen aan een prettige woonomgeving. Het team van SWZ werkt dagelijks met aandacht aan deze missie, in samenwerking met anderen.

SWZ beheert een gevarieerd aanbod van ongeveer 7500 woningen verspreid over verschillende wijken in Zwolle. Deze woningen zijn betaalbaar en bedoeld voor mensen met een lager inkomen. Daarnaast huisvest SWZ op bescheiden schaal ook middeninkomens, om doorstroming en diversiteit in de buurt te bevorderen.

Als maatschappelijk verantwoorde organisatie op het gebied van volkshuisvesting, gelooft SWZ in een samenleving waarin iedereen de ruimte heeft om volwaardig deel te nemen. Er wordt aandacht besteed aan de individuele huurders en er wordt geïnvesteerd in de woningen en leefbare wijken. In bijzondere situaties wordt er maatwerk geleverd. SWZ bereikt meer door nauw samen te werken met maatschappelijke partners.

SWZ heeft als missie om te zorgen voor goede en betaalbare huurwoningen in aangename buurten en wijken in Zwolle.

De ambitie van SWZ gaat verder dan alleen huisvesting. Ze dromen van een samenleving waarin iedereen de ruimte heeft om volwaardig deel te nemen.

Om deze doelen te bereiken, werkt SWZ aan vijf belangrijke thema's: betaalbaarheid, aandacht voor iedereen, samenwerking met huurders, duurzaamheid en het beheren van hun eigendommen.

Bij SWZ dragen ze de volgende kernwaarden hoog in het vaandel: aandacht, slim, helder, energiek en samen. Deze waarden vormen de basis van hun werkwijze en het creëren van een positieve ervaring voor huurders.

Met de klantbelofte "Welkom thuis" wil SWZ laten zien dat ze zich inzetten om hun huurders een warm en gastvrij thuis te bieden. Ze streven ernaar om een omgeving te creëren waarin huurders zich welkom voelen en waar ze zich kunnen ontwikkelen en gedijen.

Onze Interim Corporate Recruiter Zwanine is bij SWZ aan de slag gegaan om te sourcen naar een wijkconsulent. De wijkconsulent speelt een grote rol binnen het woonplezier van de bewoners van de huurwoningen van SWZ. De wijkconsulent is het eerste aanspreekpunt voor bewoners. Bij overlast of klachten kunnen de bewoners ook bij de wijkconsulent terecht, dit brengt rust en tevredenheid. Een wijkconsulent luistert naar bewoners, maakt weloverwogen beslissingen en is van groot belang. Daarom heeft SWZ Higher Skills ingeschakeld om deze openstaande functie te vervullen.

Zwanine heeft met veel plezier aan deze uitdaging gewerkt. Heeft u ook een dringende vacature openstaan en bent u op zoek naar versterking om deze te vervullen? Twijfel dan niet, en neem contact op met Higher Skills om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd wat we voor
jouw bedrijf kunnen realiseren?

Cta zwanine

Investeren in een eigen recruitment afdeling?

Lees in onze whitepaper de voordelen van investeren in een eigen recruitment afdeling.

Download whitepaper