Home
Blogs
Maak kennis met ambe...

Blog

Maak kennis met Amber Homan: Interim Corporate Recruiter bij Higher Skills!

Amber homan

Maak kennis met onze nieuwste aanwinst bij Higher Skills: Amber Homan! Op maandag 9 oktober begon ze met enthousiasme als Interim Corporate Recruiter.

Amber heeft een avontuurlijke internationale studieachtergrond. Eerst studeerde ze luchtvaartdienstverlening en later besloot ze International Business Management te studeren in het mooie Duitsland. Tegenwoordig woont ze weer in Vriezenveen, dichtbij haar familie en vrienden. Op haar tweede werkdag vierde Amber zelfs haar 25e verjaardag bij Higher Skills!

Tijdens de corona-periode besloot Amber haar koers te veranderen en ruilde ze haar studie International Business in Duitsland in voor de studie AD Management in Zwolle. Met werkervaring op administratief gebied binnen de logistieke sector, is Amber helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging. Wat ze zo aantrekkelijk vindt aan recruitment? Het contact met mensen in diverse organisaties, en het gevoel van voldoening wanneer ze kandidaten helpt om een passende baan te vinden. De perfecte balans tussen samenwerken en zelfstandigheid in haar rol als Interim Corporate Recruiter spreekt haar ook enorm aan.

Haar vriendinnen zouden Amber omschrijven als een bruisende, openhartige persoonlijkheid. In haar vrije tijd gaat ze dan ook graag met hen op leuke uitjes en je kunt haar vaak in de sportschool vinden. Reizen is een van Ambers grote passies, zo is ze een week voor haar start bij Higher Skills teruggekomen van een avontuurlijke trip naar Cambodja van drie weken. Ook eerder al maakte ze een prachtige reis door Aziƫ.

Vol energie is Amber maandag bij ons aan de slag gegaan. "We begonnen de dag met een gezellig ontbijtje, wat voor mij een fijne manier was om mijn nieuwe collega's te ontmoeten op mijn eerste werkdag," vertelt ze.

Met Ambers positieve instelling, nieuwsgierige houding en sterke communicatieve vaardigheden is de toekomst bij Higher Skills veelbelovend.

Welkom in team Higher Skills, Amber!

Amber homan
Blog delen