Home
Blogs
Maak kennis met rach...

Blog

Maak kennis met Rachel Horst: Interim Corporate Recruiter bij Higher Skills!

Interim recruitment

In deze blog stellen we Rachel Horst aan je voor! Rachel is nieuw in het Higher Skills team en gaat aan de slag als Interim Corporate Recruiter.

4 september is Rachel Horst gestart als Interim Corporate Recruiter bij Higher Skills. Rachel is 26 jaar en woont in Wapenveld. Ze heeft eerst een stewardess opleiding gevolgd, maar het onregelmatige rooster zorgde ervoor dat Ra c hel toch andere ambities kreeg. Haar groeiende interesse in het HR-vakgebied leidde tot de beslissing van Rachel om de bachelor HRM aan Windesheim Hogeschool in Zwolle te gaan volgen, waar ze kennis heeft opgedaan en een waardevol afstudeeronderzoek heeft uitgevoerd. 

Tijdens haar afstudeeronderzoek concentreerde Rachel zich op werving en selectie. Het doel van haar onderzoek was om processen te optimaliseren om hoogwaardige kandidaten aan te trekken. Ze stelde voor een ATS systeem te implementeren, een vaste Recruiter in dienst te nemen en het Employer Brand op LinkedIn te versterken. Bovendien ontwikkelde ze een template voor het schrijven van wervende vacatureteksten. Haar onderzoek vond plaats bij de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug in Zeist, waar ze waardevolle adviezen heeft aangeleverd en haar onderzoek met een uitstekende 8,5 afrondde.

In haar vrije tijd is Rachel graag onder de mensen! Ze brengt veel tijd door met familie en vrienden en onderneemt hiermee veel leuke activiteiten. Ook is ze sinds kort te vinden op de velden van v.v. Heerde waar ze voetbalt in een gezellig damesteam!

Bij Higher Skills gaat Rachel aan de slag als Interim Corporate Recruiter. Ze gaat interim-opdrachten doen bij verschillende organisaties, maar loopt in de eerste maanden van haar carrière ook mee met team QOORE om alles te leren op het gebied van recruitment. Uiteindelijk wil Rachel doorgroeien tot Recruitment Expert. Door veel verschillende opdrachtgevers en klanten mee te maken en verschillende projecten te doen, hoopt ze een slag te maken qua ervaring. Daarna hoopt ze organisaties te kunnen adviseren over een passende recruitment strategie.

Rachel is van nature optimistisch, ondernemend, empathisch en heeft een oog voor detail. Deze eigenschappen hoopt ze mee te kunnen nemen in haar werk. Ze is erg nieuwsgierig en vraagt geregeld om feedback om zo nog sneller te kunnen leren en groeien.

Rachel heeft haar eerste dagen als zeer positief ervaren. We zijn blij met Rachel in het team en kijken uit naar de mooie samenwerkingen die komen gaan!

Interim recruitment
Blog delen