Home
Blogs
Maak kennis met yora...

Blog

Maak kennis met Yoram Kiers: Interim Corporate Recruiter bij Higher Skills!

Yoram foto

In deze blog stellen we Yoram Kiers aan je voor. Yoram is nieuw in het Higher Skills team en gaat aan de slag als Interim Recruiter.

Sinds 31 juli versterkt Yoram het team van Higher Skills. Yoram woont op dit moment in Emmen, maar krijgt 1 september de sleutels van zijn eigen woning! Samen met zijn vriendin strijkt hij neer in het nabij gelegen Emmer Compascuum. Yoram legt hierdoor dagelijks best een eind af naar Zwolle, maar voor deze functie heeft hij dat graag over!

Yoram heeft de Bachelor HRM voltooid en heeft zijn afstudeeronderzoek gericht op Employer Branding. Hierin heeft hij al veel geleerd over het belang van dit onderwerp binnen recruitment. Voor zijn studie HRM heeft hij vooral ervaring opgedaan in het onderwijs, zo heeft hij een tijd de pabo gevolgd, heeft hij kinderen met een rugzakje begeleidt en ook op dit moment helpt hij graag kinderen tijdens zijn vrijwilligerswerk als jeugdopleider bij FC Emmen. Hierin is hij druk met facilitaire werkzaamheden en de communicatie tussen de FC Emmen en de spelers/ouders. Deze organisatorische werkzaamheden passen goed bij Yoram!

Naast deze rol als jeugdopleider, volgt hij in zijn vrije tijd graag voetbal nieuws en is hij groot formule-1 fan. Ook heeft Yoram een liefde voor country-, 80’s- en 90’s muziek! Hij heeft vroeger piano gespeeld en hoewel hij dit naar eigen zeggen heeft laten verwateren, is hij af en toe te strikken om een stukje te spelen. Verder is de sportschool een echte uitlaatklep voor Yoram, en komt hij hier graag om mentaal meer rust te ervaren.

Gedurende de eerste weken zal Yoram vooral meedraaien met de experts van QOORE en Higher Skills om zo een duidelijk beeld te krijgen van de werkzaamheden van een Recruiter.

Het leukste aan deze functie lijkt Yoram de wisselende contacten binnen bedrijven en het bieden van oplossingen. Yoram is enthousiast, vrolijk, impulsief en eerlijk. Zijn organisatorische vaardigheden zullen hem zeker helpen in het Interim Recruitment vak, daarnaast heeft Yoram sterke communicatieve vaardigheden en kan hij snel schakelen.

De eerste weken heeft hij zeer positief ervaren, hij voelde zich gelijk op zijn gemak binnen het team en heeft al snel veel verschillende werkzaamheden op kunnen pakken.

‘’Na slechts twee volle dagen gehad te hebben, voelt het alsof ik met de neus in de boter gevallen ben.’’

Wij zijn blij met Yoram in ons team en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Yoram foto
Blog delen