Home
Blogs
Maak kennis met tim ...

Blog

Maak kennis met Tim Rutgers: Interim Recruiter bij Higher Skills!

Quoore Home of Hiring 36

In deze blog stellen we Tim Rutgers aan je voor! Tim is nieuw in het Higher Skills team en gaat aan de slag als Interim Recruiter.

Tim Rutgers is begin juni gestart bij Higher Skills. Tim is 28 jaar, komt uit Hoogeveen en heeft tijdens zijn loopbaan veel ervaring opgedaan in de horeca. Tim is van nature sociaal, nieuwsgierig, enthousiast en klantgericht, dit hoopt hij te gaan gebruiken tijdens zijn nieuwe functie als Interim Recruiter. 

Tim is sportief en doet aan hardlopen en crossfit. Dit combineert hij graag tijdens Obstacle runs! Ook voor een potje padellen met zijn collega's is hij vaak in! Tim is creatief en dit zet hij in bij marketingopdrachten, maar ook bij acteren, schilderen of fotograferen. Hij houdt van reizen en bezoekt graag verre landen, waar hij nieuwe culturen ontdekt en van het eten geniet. In zijn vrije tijd bezoekt Tim graag goede restaurants, kookt hij heerlijke risotto's en spreekt hij af met vrienden en familie. 

Gedurende de eerste weken heeft Tim kennis gemaakt met het recruitment vak en werd hij opgeleid door de recruitment specialisten van Higher Skills. Binnenkort kan hij als Interim Recruiter aan de slag bij verschillende bedrijven om vacatureteksten te schrijven, vacatures te vervullen, naamsbekendheid te vergroten en afdeling HR te adviseren. 

Tim heeft het enorm naar zijn zin! Met zijn recruitment talent en commerciële vaardigheden heeft hij zijn eerste opdracht al binnen. Wij zijn blij met hem in ons team en kunnen niet wachten op de successen die er komen gaan.

Quoore Home of Hiring 43
Blog delen