Home
Cases
Antea group
Antea

Case

Antea Group

Zonder titel 600 x 110 px 500 x 130 px 1

Behoefte aan een veelzijdig recruitment specialist

Antea Group is een internationaal ingenieurs- en adviesbureau; gespecialiseerd in full-service oplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedenbouw en water. Dat gaat veel verder dan het leveren van technische expertise en strategische ideeën. Bij elk project kijken ze naar de impact op de leefomgeving. Vanuit een breed zichtveld zoomen ze vervolgens in op duurzame toepassingen, oplossingen en ontwikkelingen! De missie van Antea Group? Nederland elke dag een stukje mooier maken.

Met passie zorgt het bedrijf ervoor dat Nederland elke dag een stukje duurzamer, veiliger en mooier wordt. Dit wordt op diverse manieren en met verschillende mensen en talenten gerealiseerd. De organisatie werkt op basis van vier kernwaarden: ondernemend, mensgericht, ontwikkelingsgericht en karaktervol. Deze kernwaarden vormen het vertrekpunt voor alles wat Antea Group doet en bedenkt. Ze zijn op zoek naar collega's die goed bij deze waarden passen. Samen wordt er gewerkt aan relevante thema's die een impact hebben op de maatschappij.

Antea Group is een grote organisatie en met zo'n 1500 trotse engineers en adviseurs, komt daar veel bij kijken. Ook op het gebied van recruitment! Bij Higher Skills helpen we graag mee met deze uitdagingen en wij zijn dan ook blij om samen te werken met Antea Group.

Onze Interim Corporate Recruiter Zwanine werkt aan een 4 maanden durende opdracht binnen dit mooie bedrijf. Zwanine helpt bij de continuïteit van de recruitmentprocessen in een periode waarin de bezetting laag is. Ook geeft ze teamleden en projectleiders adviezen en helpt ze bij de overgangsfase en onboarding van nieuwe recruiters. Zwanine krijgt de vrijheid om ook andere aspecten binnen recruitment te verbeteren en staat regelmatig op een beurs om de naamsbekendheid van Antea te vergroten. Zo heeft ze pasgeleden de beurs van Universiteit Wageningen bijgewoond.

Een fantastische samenwerking waarin Zwanine veel vrijheid en vertrouwen krijgt en zo kan meewerken aan de ambities van Antea Group!

Benieuwd wat we voor
jouw bedrijf kunnen realiseren?

Cta zwanine

Investeren in een eigen recruitment afdeling?

Lees in onze whitepaper de voordelen van investeren in een eigen recruitment afdeling.

Download whitepaper