Home
Diensten
Recruitmentstrategie
Quoore Home of Hiring 28

Service

Recruitmentstrategie

In het brede recruitmentlandschap is het nog niet zo eenvoudig om de juiste inzet van mensen, middelen en vaardigheden te bepalen welke nodig zijn om op een effectieve en efficiƫnte manier de doelstellingen te halen. Laat staan om de strategie ook nog eens goed aan te laten sluiten bij de ondernemings- en HR doelstellingen.

Het opstellen van een gedegen recruitmentstrategie vraagt om expertise en ervaring. Higher Skills kan dit traject voor u uit handen nemen en levert een concrete, heldere recruitmentstrategie op, waarmee u gegarandeerd aan uw recruitmentdoelstellingen gaat voldoen.

Case

Recruitment als integraal onderdeel van de organisatie

Namens Higher Skills heeft Nick ruim acht maanden bij Royal A-ware gewerkt als Projectmanager Recruitment. Vanuit deze rol heeft hij nauw samengewerkt met het huidige recruitmentteam bij Royal A-ware en is was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het strategische recruitmentplan en het optimaliseren van de arbeidsmarktcommunicatie.

Bekijk Royal A-ware

Case

Behoefte aan een strategisch recruitmentplan

Net als veel bedrijven binnen de bouwtechnische sector had ook Groothuis moeite met het aantrekken van voldoende en de juiste mensen. Groothuis zou Groothuis niet zijn als zij niet open stonden voor andere, innovatievere manieren om invulling te geven aan recruitment. Waar zij voorheen veel vacatures uitbesteedde aan externe recruitmentbureaus, wouden zij recruitment intern gaan beleggen. Aan Higher Skills de mooie uitdaging om hier een gedegen plan voor te schrijven.

Bekijk Groothuis Bouwgroep
Footer cta

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op en we laten je de mogelijkheden zien.

Contact opnemen