Higherskills Werken bij

Terug naar het overzicht

24 - 40 uur

Zwolle

Senior Interim Corporate Recruiter

Weet jij wat er nodig is voor een succesvol recruitmentproces? En zie jij het als uitdaging om jouw opgedane recruitment kennis en ervaring in te zetten bij diverse bedrijven?

Functieomschrijving

Als Interim Corporate Recruiter bij Higher Skills ga jij zelfstandig op opdracht bij toonaangevende opdrachtgevers in Nederland in verschillende sectoren. Dit kan een korte operationele opdracht zijn vanwege een verlof tot aan een opdracht voor een jaar om bijvoorbeeld een recruitmentstrategie op te zetten. Aan afwisseling geen gebrek dus!

Wij zoeken voor jou een opdracht die past bij jouw ervaring, expertise en ambities. Uiteraard ben je zeker niet alleen gedurende een opdracht. Zo kun je altijd terugvallen op jouw collega’s van Higher Skills en alle tools die wij aanreiken om in te zetten gedurende een opdracht.

Wil jij aan de slag als zelfstandig Corporate Recruiter, maar wel met zekerheid van werk en inkomen? Dan is deze job jouw ideale kans!

Wij bieden

  • Een uitstekend salaris en 8% vakantiegeld;
  • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
  • 28 vakantiedagen;
  • Een uitstekende pensioensregeling;
  • De mogelijkheid tot training en opleiding middels onze academy;
  • De mogelijkheid om binnen no-time veel ervaring op te doen bij verschillende bedrijven;
  • Een maandelijkse borrel met je collega’s.

Wij vragen

Je ben een recruitmentprofessional met passie voor het vak. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen de recruitment. Het lijkt jou een mooie uitdaging om op projectbasis organisaties te helpen om de recruitment naar een hoger plan te tillen. Belangrijk is dat je bedrijfssensitief bent. Je komt te werken voor verschillende opdrachtgevers en jij weet dan ook als geen ander om te gaan met stakeholders en verwachtingen te managen. Daarnaast sta je ervoor open om jouw kennis en ervaring in te zetten in verschillende sectoren.

Solliciteren?

Nick foto 528 x 331 px 2000 x 1254 px

Heb je vragen over deze vacature?

Neem contact op met Nick Wijenberg.

n.wijenberg@higherskills.nl