Higherskills Werken bij

Terug naar het overzicht

40 uur

Zwolle

Commercieel Manager

Als Commercieel Manager bij Higher Skills ben jij de man of vrouw die de flinke ambities van Higher Skills gaat verwezenlijken.

Functieomschrijving

Als Commercieel Manager bij Higher Skills ben jij de man of vrouw die de flinke ambities van Higher Skills gaat verwezenlijken. De richting van Higher Skills is bepaald en er ligt een mooie uitdaging om hier op eigen authentieke wijze invulling aan te geven. In deze functie krijg jij de volledige vrijheid om Higher Skills verder uit te bouwen en de strategie voor de aankomende jaren vorm te geven. Je krijgt veel vrijheid, maar kunt rekenen op de inzet en betrokkenheid van de collega’s van het zusterbedrijf QOORE.

Als Commercieel Manager is het jouw verantwoordelijkheid om Higher Skills bij organisaties op de kaart te zetten als de partner op gebied van recruitment. Wat het recruitmentvraagstuk ook is, Higher Skills zorgt voor een passende oplossing! Dankzij je commerciële vaardigheden weet jij de potentiële opdrachtgevers hiervan te overtuigen en positioneer jij jezelf als strategisch partner. Je onderhoudt relaties en bent continu bezig het klantenportfolio van Higher Skills te vergroten. Dit doe je door middel van actieve sales en het inzetten van de marketingmiddelen van Higher Skills.

De bemiddeling van recruitmentprofessionals vraagt van jou uitstekende netwerk skills. Jij kent de interim professionals, weet waar hun expertisegebieden liggen en bij welke organisatie zij het beste tot hun recht komen. Jij hebt kennis van de arbeidsmarkt en houd jezelf graag op de hoogte van de recente ontwikkelingen op gebied van recruitment. Hierin signaleer je de kansen voor Higher Skills en vertaal je deze naar de strategie.

Dit is de ideale baan voor een ambitieuze, ondernemende persoonlijkheid met een passie voor recruitment! Wij bieden jou de mogelijkheid om te ondernemen, jezelf te ontwikkelen en je eigen succes te creëren. Jij hebt volledige invloed op de invulling van je dagen en wordt hierin optimaal ondersteund!

Wij bieden

  • Een uitdagende baan in een groeiende onderneming waarin eigen initiatieven en ideeën sterk gestimuleerd worden;
  • Een goed salaris afhankelijk van je ervaring en opgebouwde netwerk;
  • Een auto van de zaak;
  • Ruim aanbod aan trainingen en opleidingen afgestemd op jouw ambities;
  • Een laptop en mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
  • 28 vakantiedagen;
  • Deelname aan welverdiende vrijdagmiddagborrels, bedrijfs- en teamuitjes;
  • Flexibele werktijden;
  • Korting op je fitness abonnement.

Wij vragen

Jij bent een gedreven persoonlijkheid, die deel wil uitmaken van een groeiende organisatie. Jij houdt van pionieren en hebt aantoonbare ervaring in de recruitmentbranche. Met je oprechte interesse in mensen ligt jouw kracht in het maken van verbindingen. Daarnaast denk je graag mee over strategische en commerciële doelstellingen voor de organisatie. Je bent toe aan een volgende stap, waarin je kunt rekenen op de betrokkenheid van je team en een grote mate van vrijheid om op eigen wijze de ambities van onze organisatie vorm te geven.

Solliciteren?

Nick foto 528 x 331 px 2000 x 1254 px

Heb je vragen over deze vacature?

Neem contact op met Nick Wijenberg.

n.wijenberg@higherskills.nl