Royal a ware re...

Royal A-ware - Recruitment als integraal onderdeel van de organisatie

𝗥𝗲𝗰𝗿𝘂𝗶𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗮𝗹𝘀 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗴𝗿𝗮𝗮𝗹 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗲𝗹 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘀𝗮𝘁𝗶𝗲.

Het oer-Hollandse familiebedrijf Royal A-ware is gespecialiseerd in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas. Daarnaast produceren en verpakken zij room en dagverse zuivelproducten, waarbij de wensen van de (inter)nationale klanten centraal staan. Hierdoor levert Royal A-ware dienstverlening op maat èn van de hoogste (A-) kwaliteit.


Samen met het investeren in duurzaamheid en haar omgeving neemt ook het welzijn en ontwikkeling van de medewerkers een belangrijke rol in binnen de organisatie. De medewerkers zijn de motor van het bedrijf; de groei van Royal A-ware is onlosmakelijk verbonden met de dagelijkse inzet van de ruim 3.000 collega’s.


De snelle groei maakt dat er behoefte is aan een strategisch recruitmentplan, waarbij de ambities van de organisatie centraal staan. Door het recruitmentproces optimaal aan te laten sluiten ontstaat er een goede balans tussen de (toekomstige) personeelsbehoefte en de organisatiedoelstellingen.


Voor deze recruitmentopdracht zal onze collega Nick de rol van projectmanager op zich nemen. Vanuit deze rol zal hij nauw samenwerken met het huidige recruitmentteam bij Royal A-ware en is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het strategische recruitmentplan en het optimaliseren van de arbeidsmarktcommunicatie.

Ook interessant